Lilian opende op 7 september 2011 onze winkel Pure Body in Yerseke. Een knus winkeltje met zo’n 60 m2. Nu 12 jaar later zijn we ondertussen verhuisd en zitten we alweer bijna 5 jaar in ons eigen pand met 120 m2! Een gezellige, mooie winkel met een fijne huiskamer sfeer. Je snapt wel dat we enorm trots zijn op de groei van de winkel en ontzettend dankbaar voor alle klanten die bij ons kopen.

 

Onze winkel Pure Body runnen wij met z’n drieën. Lilian, Angelique & Denise. Lilian is 54 jaar, getrouwd, heeft twee kinderen en zit al ruim 16 jaar in het vak. Angelique (dochter van Lilian) is 27 jaar, getrouwd en zit al 12 jaar in het vak. Denise is 29 jaar, heeft een vriend en zit 9 jaar in het vak. Een hoop ervaring bij elkaar dus! Lilian en Angelique kennen Denise al bijna 15 jaar en ondertussen zijn we goed op elkaar ingespeeld. We kennen elkaar door en door, vullen elkaar goed aan en kunnen daardoor perfect met elkaar samenwerken. Dat maakt ons uniek! De ‘Drie Musketiers’ kun je ons ook wel noemen.

 

We hebben alle drie een passie voor het vak en helpen klanten daarom ook met veel plezier. We staan graag voor je klaar met ons advies, kennis, expertise en een luisterend oor. Een bakje koffie/thee en een gezellig praatje erbij? Dan ben je bij ons aan het goede adres! We zullen je op je gemak stellen en je helpen bij eventuele onzekerheden of struggles. Beleef het zelf, ontdek de paskamermagie en de leuke collecties. Kom gezellig en vrijblijvend bij ons langs!