Boobsisters #1 Wie zijn wij en wat is onze passie?

Gepubliceerd op 18 april 2023 om 13:51

18-04-2023

YEAHH! Our official first blog. 🍀

 

We zullen onszelf eerst even voorstellen voor wie ons nog niet kent. Onze winkel Pure Body runnen wij met ze drieën, Lilian, Angelique & Denise. Lilian is 52 jaar, getrouwd, twee kinderen en zit al ruim 15 jaar in het vak. Angelique (dochter van Lilian) is 26 jaar, getrouwd en zit al 10 jaar in het vak, en als laatste Denise, 28 jaar, heeft een vriend en zit 7 jaar in de lingerie branche. Een hoop ervaring bij elkaar dus! Lilian en Angelique kennen Denise al bijna 15 jaar en ondertussen zijn we goed op elkaar ingespeeld. We kennen elkaar door en door, kunnen goed als team samenwerken, veel met elkaar lachen en dit is wat ons uniek maakt! De Drie Musketiers kun je ons ook wel noemen.

Wij hebben besloten om regelmatig blogs voor jullie te schrijven. Waarom? Omdat wij het ontzettend leuk en belangrijk vinden om jullie vrouwen te inspireren, maar ook om herkenbaarheid te creëren, want na al die jaren ervaring met verschillende soorten vrouwen voelen wij dat hier behoefte aan is.

Het lijkt ons dan ook leuk om zo af en toe wat verhalen uit onze winkel met jullie te delen en jullie mee te nemen in onze wereld. Soms is het hier namelijk net een heerlijke, chaotische en komische soap serie (wij citeren de woorden van onze klant). En soms wanen we ons opeens in een hele verdrietige film. Vaak delen vrouwen intieme en persoonlijke verhalen met ons.  Bijvoorbeeld de onzekerheden die ze hebben wat betreft hun lichaam of hun innerlijke zelf. Wij voelen ons dan ook vereerd dat vrouwen zich open durven te stellen bij ons in de winkel. Je kwetsbaar opstellen is lastig in deze wereld, maar zo ontzettend belangrijk!

Ik hoor je nu denken.. ‘Huh? Wat?! Komt er dan zoveel bij kijken in een lingeriewinkel? Ik dacht dat het even een BH opmeten was en klaar!’. Maar nee, er komt veel meer bij kijken. Althans voor ons wel. Wij vinden het zo belangrijk dat jij als vrouw jezelf mag zijn, je een fijn gevoel hebt, je je kwetsbaar op durft te stellen en je onzekerheid durft te delen met ons. Het feit dat je uit je comfortzone komt is al een hele stap, maar het is het 200% waard. Het geeft je zelfvertrouwen een enorme boost en dat in combinatie met een perfect passende BH is toch fantastisch!

En nee denk nu niet ‘jullie hebben makkelijk praten’, want niets is minder waar. Wij hebben ook onzekerheden en de zo nodige struggles. Liel zou soms wel eens wat strakker in haar vel willen zitten, An zou wat grotere borsten willen en Denies wil wel een paar kilo afvallen. Soms denken we wel eens dat het hoort bij het ‘vrouw zijn’, want letterlijk iedere vrouw die hier binnenstapt heeft wel iets waar ze onzeker of ontevreden over is. En hier verandering in brengen maakt ons werk juist zo leuk, want hoe fijn is het om elkaar als vrouw te versterken en een goed gevoel te geven! We doen ons werk met passie en schrijven deze blogs met eerlijkheid en herkenning.

We willen je via deze blogs laten weten dat je niet alleen bent en we allemaal dezelfde struggles ervaren. We denken soms allemaal wel eens dat het aan ons ligt toch? Dat niemand ons begrijpt of dat wij vast gek zullen zijn. We hopen dan ook dat deze blogs je zullen helpen die mega hoge, mentale drempel over te stappen en jezelf een goed passende BH te gunnen. Dat je jezelf het weer waard gaat vinden en weer zelfverzekerdheid gaat uitstralen. Het leven is zoveel beter met een dikke pot zelfvertrouwen, lef en uiteraard een goed passende BH die ook nog eens mooi is!

De blogs zullen bijvoorbeeld gaan over onze ervaringen, de ervaringen van klanten, de onzekerheden en struggles van vrouwen in een lingeriewinkel, wat er nou echt gebeurd in die paskamer, waarom een goed passende BH zo belangrijk is en wat het met je doet of ook welke lingerie/badkleding het best past bij jouw figuur.

We hopen dat we jullie kunnen inspireren en dat jullie het leuk vinden om onze blogs te lezen. Jullie kunnen de blogs altijd vinden onder het kopje ‘Boobsisters’ op onze website.

Tot de volgende! ❤️

 

Veel liefs,

Team Pure Body

 

P.S. Laat je ons weten wat je van onze blogs vind? Je mag hier ook altijd zelf een ervaring delen, reactie plaatsen of eventueel vragen stellen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.