Boobsisters #4 De basis tips voor een goed passende BH

Gepubliceerd op 14 december 2023 om 14:27

14-12-2023
De basis tips voor een goed passende BH

Het is al even geleden dat we weer een blog voor jullie hebben geschreven! De afgelopen tijd was heerlijk druk en we hebben weer veel vrouwen blij mogen maken met een lingerie setje. Super leuk! Er is dan nu ook even tijd en ruimte om een nieuwe blog voor jullie te schrijven. Net nog even voordat de druktes van de feestdagen weer gaan beginnen. Deze blog gaat over hoe een BH hoort te zitten en waar je op moet letten.

Kijk dames we gaan natuurlijk niet al onze geheimen verklappen, want uiteindelijk verklapt ook een chef-kok zijn recept niet. Maar we willen jullie in deze blog wel de belangrijkste tips geven zodat jullie weten hoe een BH nu eigenlijk hoort te zitten en waar je op moet letten, want er is niets zo vervelend als een BH die niet lekker zit, right?!

Hier wat enkele basis tips om je op weg te helpen : 

De achterzijde van de BH :

Wanneer je een BH koopt, koop je deze op het meest losse haakje. De BH wordt namelijk nog wijder naarmate je deze gaat dragen en zo kun je na enkele maanden je BH weer iets strakker zetten.
Kruipt de achterzijde van je bh omhoog? Dan is de omtrek sowieso te wijdt! En als het gaat om een BH uit je kast, die je hoogstwaarschijnlijk al 80 jaar hebt liggen, dan zeggen we UITGELUBBERD! Niet bekend met het woord uitgelubberd? Misschien een Zeeuws woord. Uitgelubberd = uitgerekt. Dan is het dus gewoon tijd om afscheid te nemen van je BH.


De voorzijde van de BH :
Is jouw omtrek te wijd dan spelen jou borsten kiekeboe(b).. Oftewel je borsten komen vanonder je bh. Ook is het belangrijk dat je borsten in de cup (het stuk stof wat over de borsten valt) passen. Er zijn natuurlijk meerdere modellen, o.a. full cups, balconettes of push-up BH’s. Maar welk model je ook draagt, het is nooit de bedoeling dat je borsten boven je BH uit komen. Je hebt ineens 4 borsten i.p.v. 2.


Prikt jouw beugel in je borst aan de zijkant? Dan is de beugel te kort en dus de cup te klein. Houdt er rekening mee dat dit één van de meest voorkomende oorzaken is van pijnlijke borsten.. Naarmate de dag vordert maakt je lichaam namelijk gifstoffen aan die er via de tepels weer uitkomen. Wanneer je beugel op je borst drukt, zorgt dit ervoor dat de gifstoffen niet uit je tepel kunnen, omdat de lymfeklieren afgekneld worden. Hiervoor is het dus ook heel belangrijk dat je in de avond en ’s nachts je BH niet draagt.

Dit zijn de basis tips die wij zo voor jullie op papier kunnen zetten. Vergeet niet, het model of merk heeft een enorme invloed op de maat waar we uiteindelijk op uit komen. Van het ene merk zul je F75 dragen, van het andere weer G75 of misschien wel G70. Klinkt logisch toch? Voor jou waarschijnlijk als abrakadabra, maar voor ons niet. Gun jezelf daarom een goed passende BH met het bijbehorende advies. Kom dus gezellig langs, we meten je op en doen ons best om de perfect passende BH voor jouw te vinden.

Ervaar de paskamermagie!

Liefs, team Pure Body

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.