Boobsisters #3 Welke badmode item past bij mijn figuur?

Gepubliceerd op 15 juli 2023 om 10:45

15-07-2023

Welke badmode item past bij mijn figuur?

Het heeft even geduurd door alle drukte van de afgelopen weken, maar blog 3 staat weer online! In deze blog willen we je graag tips meegeven welk badmode item het mooiste bij jouw figuur past🌞Met dit mooie weer is een bikini, tankini of badpak toch wel één van de belangrijkste items in onze kledingkast. We gaan weer lekker op vakantie of naar het strand dichtbij huis.

 

Maar ben jij al beachproof? Of ervaar je wederom de stress en struggles als je alleen nog maar denkt aan het kopen van een bikini, tankini of badpak? Praat je jezelf weer aan dat je niet meer in bikini kan? Of loop je er iedere zomer(vakantie) weer tegenaan dat je maat van geen kanten klopt. De cups staan open, zijn te klein of te groot? Of een broekje wat bijna afzakt als je het water uit komt lopen? Dit is allemaal helemaal niet nodig, ALS je maar het goede draagt voor jou lichaam en ook voor jou borsten.

 

We begrijpen jullie frustratie en we zien deze struggles dagelijks terugkomen in onze winkel. Onze missie is dan ook dat elke vrouw die bij ons een bikini, tankini of badpak aanschaft weer van top tot teen straalt en zich zelfverzekerd voelt. Elk lichaam is uniek en kent zijn eigen onzekerheden, uiteraard houden we hier altijd rekening mee. Voel jij je gewoonweg niet prettig in een bikini? Dan is een tankini of badpak een perfecte oplossing. Ook hier is veel moois in te verkrijgen. Het belangrijkste is dat je zelf beslist wat je wilt benadrukken of juist wilt camoufleren.

 

Met deze blog hopen we je dan ook een beetje op weg te helpen met het kiezen van een bikini, badpak of tankini. Wie weet stap je wel over die drempel en kom je gezellig bij ons langs. Gun jezelf die perfecte strandoutfit.

 

P.S. Vergeet ondertussen ook even die eindeloze foto’s op Instagram. Dit staat namelijk gelijk aan de zin : Alles LIJKT perfect. Maar één ding is wat we eigenlijk allemaal diep van binnen weten. We zijn niet perfect en juist dat maakt iedereen uniek! Straal met je zelfverzekerdheid en je moet het niet willen om 13 in een dozijn te zijn.

 

Hieronder de tips wat het beste past bij jou figuur. We delen de vrouwelijke figuren in, in 5 categorieën: appelfiguur, peerfiguur, zandloperfiguur, omgekeerde driehoekfiguur, rechthoekig figuur.

 

Appelfiguur: 🍏

Je buik is voller dan de rest van je lichaam en je hebt wat bredere schouders. Een groot voordeel aan jouw appelfiguur zijn je benen, je mag dan gerust alle aandacht op je benen leggen! Denk hierbij aan een hoog opgesneden bikinibroekje zodat je benen langer lijken en je de nadrukt legt op je benen. Wij adviseren vaak een bikini top wat een ‘gewoon’ bh model heeft, zodat de nadruk niet op de schouders gelegd wordt wat bijvoorbeeld een bandeaumodel wel doet. Maar voel jij je prettiger in een badmode item wat jouw buikje bedekt? Geen probleem! Kies dan voor een tankinitop met een los broekje. De meeste appelfiguren hebben namelijk een grotere maat van boven dan van onder en aangezien deze twee items los in maat verkrijgbaar zijn is dit perfect!

Peerfiguur: 🍐

Je hebt smalle schouders, een smalle taille, heupen die breder zijn dan je schouders en vollere boven benen en billen. Je kunt het beste de nadruk leggen op je bovenlichaam en smalle taille. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een bandeau model te dragen waar je de bandjes af kunt halen en de nadruk op je schouders legt. Een kleurrijke effen of print bikini top is altijd goed! Hiermee leg je natuurlijk ook de nadruk op je bovenlichaam. Ben je onzeker over je onderlichaam? Kies dan voor een hoger opgesneden broekje. Hierdoor lijken je benen optisch langer en het verbergt eventueel je buikje. Maar bij een peerfiguur staat een minder bedekkend bikinibroekje ook erg mooi!

Zandloperfiguur:

Je schouders en heupen zijn even breed en je hebt een duidelijke smalle taille. Je kunt het beste de nadruk leggen op je taille, en je schouders accenturen door bijvoorbeeld een halter top te dragen. Een strikbroekje past bij het zandloperfiguur ook heel mooi, je kunt dan de strikjes wat hoger op je heupen dragen waardoor je jouw heupen en rondingen mooi accentueert. Vind je een minder bedekkend broekje niet fijn? Kies dan voor een normaal bikinibroekje. Je kunt deze vaak vinden onder de naam ‘knot brief’, ‘regular’ of ‘bikini brief’.

Omgekeerde driehoek figuur: 🔻

Je hebt een atletisch bouw waarbij je schouders breder zijn dan je heupen. Je heupen en taille zijn wat rechter. Wil je jouw figuur wat meer in balans brengen dan adviseren we jou de aandacht aan je onderlichaam te geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘opvallend’ bikinibroekje met franjes of ruches en mooie details. Heb je wat kleinere borsten? Kies dan voor haltertop of een ‘normale’ bikinitop (bh model). Of heb je wat grotere borsten? Kies dan voor een rustige bikini top zonder te veel print en details met een mooi decolleté zodat je een vrouwelijke touch krijgt!

Rechthoekig figuur: 🔳

Je schouders, taille en heupen zijn ongeveer even breed. Heb je wat kleinere borsten en billen? Kies dan voor een opvallende bikini! Een bikini top met ruches, franjes of een mooie print. Het geeft jouw figuur wat meer vorm. Vind je een triangel top fijn? Je kunt altijd kiezen voor een extra padding waardoor je borsten wat voller lijken. Wil je je heupen wat meer vormgeven? Dan kun je het beste kiezen voor een kleiner bikinibroekje met touwtjes aan de zijkant. Hiermee creëer je meer rondingen.

 

Uiteraard zijn de hierboven genoemde voorbeelden enkel als je dit wilt. De tips zijn enkel om ervoor te zorgen dat jij je nog beter voelt in een bikini, tankini of badpak omdat het optisch gezien precies accentueert wat jouw lichaam zo mooi maakt. Maar trek ten alle tijden iets aan waarin jij jezelf prettig voelt! Dat is het allerbelangrijkste

 

Liefs,

Team Pure Body

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.